Winnaar mooiste kerststraat bekend, uitslag verrassend

Beste dorpsgenoten,

Na een aantal dagen van het kunnen uitbrengen van stemmen is de winnaar van de verkiezing “mooiste kerststraat 2020” bekend geworden. Maar liefst meer dan 1200 stemmen zijn uitgebracht, verdeeld over de deelnemende straten. Alle stemmen zijn geteld en de winnaar is….

Althans, zo dachten we dat het zou gaan. Vlak nadat de verkiezing werd geopend, gingen twee straten nek-aan-nek op kop: Marcelis Keldermanshof en Tweede Poortstraat; dorpsbewoners die duidelijk goed hun best hadden gedaan met alle versiering. Al snel bleek echter -helaas- dat massaal werd gefraudeerd met het stemmen. Eerst met stemmen voor de Marcelis Keldermanshof, daarna ook met die voor de Tweede Poortstraat.

Honderden stemmen in een kort tijdsbestek en stemmen uit Frankfurt, Montreal, Los Angeles, Zagreb en Bratislava hebben de uitslag goed verstoord. Om die reden werden we als bestuur genoodzaakt zowel de Marcelis Keldermanshof als Tweede Poortstraat dit jaar uit te sluiten van deelname én in plaats daarvan de verkiezing binnen het bestuur te houden. Dat is inmiddels gebeurd en heeft een terechte winnaar opgeleverd.

De mooist versierde kerststraat 2020 is geworden:
Hoevesteinse Lint (laatste deel)!

De straat wint hiermee de tegoedbon van Traiteurslagerij De Goeij van €100,- als bijdrage aan een straatbarbecue. Daarnaast mag men de wisseltroffee in ontvangst nemen, bestaande uit het het straatnaambord “Mooiste versierde kerststraat” zodat iedereen kan zien wie de winnaar van 2020 is. Traditiegetrouw nemen de winnaars hun prijs in ontvangst tijdens de nieuwjaarsborrel. Omdat deze vanwege de coronamaatregelen niet doorgaat, zal een passend alternatief  worden gevonden.

We feliciteren de winnaars met hun prijs en hopen dat ze nog dit jaar op een veilige manier van hun bon kunnen genieten! Wanneer een van de bewoners contact wil opnemen met het bestuur (contactformulier), regelen wij de rest.

PS: We zullen ons ook gaan beraden op een betere stemmethode voor in de toekomst, zodat de jury-stem als vanouds weer náast de publieksstem kan worden uitgevoerd in plaats van als enige.

1 gedachte over “Winnaar mooiste kerststraat bekend, uitslag verrassend”

  1. Pingback: Hoevesteinse Lint neemt BBQ-bon in onvangst – Ons Hoef en Haag

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven