Winnaar mooist versierde kerststraat 2023 is bekend!

Afgelopen weken is er weer massaal gehoor gegeven aan de oproep om te stemmen voor de verkiezing tot de mooiste kerststraat van 2023.

Dit jaar ontvingen we bijna 300 reacties (van zowel binnen als buiten ons dorp… ) en het heeft er nog behoorlijk om gespannen! Tot vier dagen voor de sluiting was de stand nog nauwkeurig 50/50 (137/137). Maar in de laatste drie dagen heeft toch één straat een laatste spurt gemaakt en wist deze op het laatst nét iets meer stemmen te vergaren dan de ander, waardoor er nu een duidelijke winnaar is, en dat is…

Winnaar-1e-Prijs

Het Magnoliaerf blijkt opnieuw de grote favoriet onder de inwoners van Hoef en Haag en wint hiermee voor de derde keer op rij met een stand van 151/140 de verkiezing. De eer, de barbecuebon van slagerij De Goeij t.w.v. € 150,- (omdat meer dan 75% van de bewoners lid is van de vereniging van € 75,- verdubbeld door de dorpsvereniging,) en het bordje met winstvermelding gaan opnieuw naar deze straat. Van harte gefeliciteerd, Magnoliaerf’ers! Het is jullie wéér gelukt, wat een prestatie!

Toch willen we hier ook een eervolle vermelding doen van de Rozenhofstraat, dat zich op een werkelijk unieke wijze in de strijd wierp met hun levende kerststal-voorstelling in de straat, wat wij buitengewoon vermeldenswaard, creatief en origineel vinden. Volgend jaar nieuwe kansen voor jullie!

Volgend jaar hopen we dat weer meer straten zullen meedoen aan de verkiezingen. Als dorpsvereniging blijven we op zoek naar een manier om gezamenlijk kerstverlichting in te kopen en te laten bevestigen, zodat er daardoor nog meer mooie kerststraten zullen ontstaan. We houden jullie op de hoogte van de voortgang hierin.

Scroll naar boven