Welke straat heeft de mooiste kerstversiering?

Het is december! De laatste maand van het jaar en meestal ook de meest sfeervolle. Langzaamaan beginnen in sommige huizen al de eerste versieringen zichtbaar te worden. De meesten wachten nog even tot de Sint het land weer heeft verlaten maar daarna gaat het toch wel snel los en zijn huizen in korte tijd volledig in kerstsfeer gehuld.
Ook in ons eigen dorp Hoef en Haag zijn de eerste straten al versierd. Dat bracht het dorpscomité op het idee om een kerstversieringswedstrijd te organiseren.

Het dorpscomité roept alle inwoners van Hoef en Haag op om samen met de buren iets moois van de straat te maken. Hang leuke verlichting op, plaats een kerstboom in de straat of zet een kerststal neer. De mooiste straat zal beloond worden met een tegoedbon t.w.v. 100,- om vlees aan te schaffen voor een straatbarbecue. Uiteraard is het aan de winnaars zelf om te besluiten om er een winterbarbecue van te maken of te wachten tot het weer wat warmer is geworden. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel in januari. Daarover meer in de nieuwsbrief van Hoef en Haag C.V. die deze week verschijnt.

Het dorpscomité zal tijdens een rondgang in de week van 17 december foto’s maken van de versierde straten. Deze foto’s zullen ook verschijnen op onze Facebookpagina in de vorm van een poll. Zo kunnen alle bewoners ook nog hun stem uitbrengen en deze stem telt mee voor de uiteindelijke uitslag.

Op de foto hieronder de best versierde kerststraat 2017 in Den Haag. Volgens ons kunnen wij in Hoef en Haag dat beter.

Dus: doe mee! Versier je straat samen met je buren en wie weet staan jullie dan later samen rond de barbecue.

Scroll naar boven