We hebben een winnaar…!

De wedstrijd voor de mooist versierde kerststraat in Hoef en Haag heeft een winnaar!
Op 20 december jl. heeft de jury een rondje door het dorp gemaakt om foto’s te maken van alle versierde straten in Hoef en Haag. Vervolgens heeft de jury zich gebogen over alle inzendingen en een keuze gemaakt. Om bewoners een kans te geven om mee te stemmen heeft er ook een poll gestaan op de Facebookpagina van “Hoef en Haag Bewoners”. Inmiddels is de uitslag bekend.

De mooist versierde kerststraat 2018 is geworden:
Marcelis Keldermanshof.

Naast de reeds aangekondigde tegoedbon van Traiteurslagerij De Goeij van 100,- voor een bijdrage aan een straatbarbecue, ontvangt deze straat ook een tijdelijk extra straatnaambord zodat iedereen kan zien wie de winnaar van 2018 is. Dit bord is een “wisseltroffee” en kan dus tijdens een volgende editie bij een nieuwe winnaar terecht komen. Het bord wordt op dit moment nog gefabriceerd en krijgt nog een verwijderbaar jaartal zodat het bord meerdere jaren mee kan. De tegoedbon en de wisseltroffee zullen op 17 januari tijdens de nieuwjaarsborrel worden uitgereikt.

Het dorpscomité feliciteert alle bewoners van de Marcelis Keldermanshof met deze prijs en wenst hen veel plezier tijdens de straatbarbecue.

Scroll naar boven