Vind jij onze paaseieren?

Het is bijna Pasen en dat betekent eieren zoeken! De Dorpsvereniging heeft in het dorp zes paaseieren verstopt. Onderaan deze pagina staat een kaart met daarin de locaties waar de eieren zijn verstopt.

Denk eraan: ze kunnen verstopt zijn in ons gehele dorp, maar NIET bij de huizen en wijken die nog in aanbouw zijn. Het ligt NIET in de tuinen van de bewoners in het Dorp en ook NIET achter de bouwhekken!

Vind je een ei? Deel je selfie!

Heb je een van onze eieren gevonden? Zet jezelf op de foto met het ei en neem het mee naar huis! Stuur je foto per e-mail naar contact@onshoefenhaag.nl . We nemen dan contact op om je ei om te ruilen voor de beloning! (Maximaal één beloning per kind)

In de loop van Paasochtend zullen wij telkens op Twitter en Instagram een update plaatsen met hoeveel eieren er al zijn gevonden, én een nieuwe kaart met meer details! Houd dus onze Twitter en Instagram in de gaten voor de laatste updates!

Hulpeieren

Zo rond de Pasen zijn er allerlei soorten eieren te vinden! Je herkent de eieren van de Dorpsvereniging aan de volgende kenmerken:

  • Wit of lichtgeel van kleur
  • Lintje aan de bovenkant
  • Stokje aan de onderkant
Voldoet je ei hier niet aan? Dan heb je misschien een ei van De Keuken van Hoef en Haag gevonden! Kijk op hun Facebook-pagina om te zien hoe je een lekkere brownie kan krijgen!

Startstein eerste kaart

Kijk voor nieuwe kaarten op onze Instagram en Twitter.

Scroll naar boven