Verzin een naam en win een bloem!

Als Viaans, groen en gastvrij familiebedrijf, wil Tuincentrum Huiting ons laten weten hoe blij zij zijn met een dorp als Hoef en Haag. Echt een aanwinst voor Vianen en de ondernemers. Zij hebben daardoor al vele nieuwe klanten op het tuincentrum ontvangen en mooie, nieuwe tuinen ontworpen en aangelegd. Leuk dat zij dit dorp mede mogen vergroenen en verfraaien!

Om iets terug te doen, hebben zij besloten een leuke winactie te organiseren voor de inwoners van dit nieuwe dorp aan de Lek. Een royale mand gevuld met planten, zoals Salvia ‘Black and Bloom’, Scaevola, Agapanthus en Geranium, waar de zomer van afspat! Van bloemen worden we immers vrolijk en het is ook nog eens extra leuk in de tuin, op terras of balkon als je deze zomer thuis blijft.

Om kans te maken op deze mooie bak moet je een goede naam verzinnen voor de nieuwsbrief die het Dorpscomité binnenkort voor het eerst zal versturen. Je kunt je naam delen onder het Facebookbericht of – indien je geen Facebook hebt – achterlaten via het contactformulier op deze website.

Scroll naar boven