Verkiezing mooist versierde kerststraat 2023

Beste buren,

Het is inmiddels een fijne traditie aan het worden: de verkiezing van de mooist versierde kerststraat in Hoef en Haag! Wordt het dit jaar voor de derde keer op rij het Magnoliaerf, herpakt de Marcelis Keldermanhof de oude titel of gaat de Rozenhofstraat er dit jaar met de prijs vandoor?

Ook dit jaar krijgt de winnaar een tegoedbon van Traiteurslagerij De Goeij t.w.v. maximaal €150 én – en dat is veel belangrijker – mag een jaar lang het bord “Winnaar mooist versierde kerststraat” prominent in de straat ten toon stellen! Maar wat zijn de spelregels en hoe werkt het? Lees snel verder.

Spelregels en deelname

  • De winnende straat ontvangt een tegoedbon t.w.v. €75,-. Indien meer dan 75% van de deelnemende huizen lid is van de Dorpsvereniging, verdubbelen wij het bedrag op deze tegoedbon tot €150. De telling van het aantal lidmaatschappen vindt plaats tót 7 januari: tot die tijd kunnen deelnemers zich dus nog als lid laten inschrijven om zodoende kans te maken op de verdubbeling. Lid worden doe je via deze link: Inschrijven als verenigingslid .
  • Je doet in de wedstrijd mee als straat, waarbij je de grootte van de “straat” zelf bepaalt en opgeeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn “Hoevesteinse Lint nr 27 t/m 38” of “Bastionstraat nr 1 t/m 10”.
  • Van de deelnemende straat stuur je maximaal vier foto’s in die jouw straat het beste vertegenwoordigen. Van deze vier foto’s maken wij een collage, die voor alle deelnemers op eenzelfde manier wordt samengesteld zodat iedereen gelijke kansen heeft in de presentatie.
  • Ga naar het online formulier om je deelname aan te melden: Aanmelding verkiezing.
  • De inzending sluit op 30 december 2023, 12:00 uur.

Het stemmen kan beginnen!

Tot 30 december konden inwoners van Hoef en Haag zich met hun straat aanmelden voor de verkiezing tot mooiste kerststraat van Hoef en Haag. Zoals we al eerder stelden is de concurrentie erg sterk en misschien dat er daarom uiteindelijk maar twee deelnemende straten zijn die strijden om de eer, het bordje met de winstvermelding in de straat en de barbecuebon t.w.v. tot € 150,- van slagerij De Goeij: De Rozenhofstraat en het Magnoliaerf.

Twee ijzersterke kandidaten, de beide straten waren prachtig in kerstlicht getooid. De Rozenhofstraat ging zelfs zo ver met elkaar als buren een echte levende kerststal neer te zetten tijdens een live-event. Het Magnoliaerf nam ook geen halve maatregelen en de straat schitterde opnieuw van pracht. Zelfs de lantaarnpalen werden afgetapet om het lichteffect niet te bederven met straatlantaarnlicht.
Vanaf nu kan er gestemd worden, en we roepen al onze dorpsgenoten op dit ook massaal te doen! Ga daarvoor naar het online stemformulier. Hieronder kun je de ingezonden foto’s nog even goed bekijken.
We wensen beide straten veel succes en geluk!

Scroll naar boven