Tijdelijke standplaatsen Hoef en Haag – wie kies jij?

De oplettende volger van de gemeente of de Dorpsvereniging heeft het al gezien, maar er komt een mini-markt in Hoef en Haag! In afwachting van de uiteindelijke markt op de Brink, mogen er op korte termijn drie standhouders in het dorp hun waar verkopen. Voor meer informatie hieromtrent, zie dit bericht van de gemeente.

Er hebben zich diverse ondernemers aangemeld maar omdat er slechts drie plaatsen te vergeven zijn moet een keuze gemaakt worden. De dorpsbewoners hebben hier een stem in! Wij vragen daarom aan onze leden om hun voorkeur door te geven. Wees er snel bij: de poll sluit komende woensdag om middernacht.

Samen met de projectontwikkelaar heeft het bestuur een voorselectie gedaan, waarbij de keuze is komen te vallen op kramen die zoveel mogelijk voorzien in de eerste levensbehoefte zolang er geen supermarkt in het dorp is. Daarnaast houden we rekening met eventuele directe concurrentie met de al wel aanwezige middenstand. Uiteraard zullen zij in de toekomst de concurrentie aan moeten gaan met andere ondernemers maar voor nu willen we dat niet forceren.

Geef hieronder je voorkeur aan

Binnenkort...
Wat zie jij graag op de standplaatsen in Hoef en Haag? (kies max 3)
Wat zie jij graag op de standplaatsen in Hoef en Haag? (kies max 3)
Wat zie jij graag op de standplaatsen in Hoef en Haag? (kies max 3)

Scroll naar boven