Start Papa en Mama café in Hoef en Haag

De GGD regio Utrecht en Bibliotheek Lek en IJssel hebben het voortouw genomen in de start van een Papa en Mama Café in Hoef en Haag. Beide instanties zien een grote populatie jonge ouders die behoefte hebben om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Op 9 oktober a.s. wordt tussen 10.00 en 11.00 uur  De Keuken van Hoef en Haag aan de Lekstraat omgetoverd tot een kindvriendelijke ruimte waar ouders informatie krijgen over opvoeden en hun ervaringen kunnen delen met andere papa’s en mama’s uit ons dorp.

Aanwezig zijn jeugdexpert van de bibliotheek Karina van Zon en de jeugdverpleegkundige van GGD regio Utrecht. Ouders met hun baby’s en peuters en grootouders kunnen langskomen. Tijdens de bijeenkomst worden de kinderen voorgelezen.

Het Papa en Mama café wordt vanaf 9 oktober ongeveer eens per maand gehouden in Hoef en Haag. Omdat het de eerste keer is, is aanmelden gewenst. Dit gaat via de bibliotheek op de Spekdam in Vianen. De contactpersoon is Karina van Zon of de mail karinavanzon@bibliotheeklekijssel.nl

Scroll naar boven