Sparkling Pug: een unieke bubbel voor de feestdagen

Laat je verleiden door de sprankelende magie van de feestdagen met onze exclusieve Sparkling Pug! 🥂Op de aanstaande kerstmarkt op 16 december, georganiseerd door de Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag, heb je de kans om een fles mousserende wijn van topkwaliteit aan te schaffen voor slechts €7,95 per fles, en hier zijn twee goede redenen waarom je nu meteen moet reserveren:

  1. Betere inschatting voor de vereniging: Door nu te reserveren, help je onze vereniging om de benodigde hoeveelheid wijn in te kopen. Zo dragen we samen bij aan het succes van onze verkoop!
  2. Gegarandeerd op tijd in huis: We willen dat je zorgeloos kunt genieten van de feestdagen. Door je fles nu te reserveren, zorgen we ervoor dat je Sparkling Pug ruim op tijd bij je thuis is.


Waarom wil jij ook een Sparkling Pug in huis halen?

  • 🌟 Unieke feestelijke bubbels: Laat je smaakpapillen dansen met deze verfijnde mousserende wijn.
  • 🤝 Steun de Dorpsvereniging: Met elke fles die je koopt, draag je bij aan onze gemeenschap. De opbrengst helpt ons iets extra’s te verdienen voor onze dorpsactiviteiten.
  • 💰 Aantrekkelijk geprijsd: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Sparkling Pug biedt waar voor je geld, slechts €7,95.
  • 🍾 Private label: Een exclusieve witte mousserende wijn met een persoonlijk tintje.
  • 🍏 Fris en fruitig: Geniet van verfrissende smaken van knisperend wit fruit. Blend van viura en airen.
  • 🍷 Licht en luchtig: Met slechts 8.5% alcohol is Sparkling Pug de ideale keuze leuke avond.
  • 🌱 Milieuvriendelijk: Onze flessen zijn verpakt in gerecyclede verpakkingen, goed voor de kosten en de planeet.
  • 🎁 Speciale aanbieding: Koop 5 flessen en krijg 1 fles helemaal gratis! Perfect om te delen met vrienden en familie.

Nog een reden om enthousiast te zijn: Sparkling Pug werd persoonlijk verkocht door chefkok John, bekend van onze nieuwsbrief, in zijn eigen restaurant. Dit is jouw kans om een praatje te maken en culinair advies te krijgen van een echte professional.

Wacht niet langer, maak van de komende feestdagen een sprankelend succes met Sparkling Pug! Reserveer jouw fles vandaag nog en wees er zeker van dat je de feestdagen in stijl viert. Proost op een bruisend seizoen! 🥂✨Scroll naar boven