Amerigo

Sinterklaas in Hoef en Haag, definitieve programma bekend

Zak van Sinterklaas

Beste jongens en meisjes en ouders in Hoef en Haag en Hagestein,

De voorbereidingspieten hebben het er maar druk mee gehad. Maar het uiteindelijke sinterklaasprogramma is bekend! Het wijkt gelukkig niet veel af van wat wij eerder al hebben gemeld maar lees dit bericht voor de laatste updates!

Op zaterdag 30 november zal Sinterklaas met zijn gevolg ons dorp bezoeken. In tegenstelling tot wat eerder was vermeld zal de goedheiligman niet zelf door het dorp heen wandelen maar vanaf 11:30 te vinden zijn in de knusheid van De Keuken van Hoef en Haag, aan de Lekstraat 38. Daar zal hij de kinderen van Hoef en Haag en Hagestein warm ontvangen. Rond 13:00 zal Sint zijn weg vervolgen naar andere dorpen en steden in het land.

Gezinnen met kinderen t/m 9 jaar die lid zijn van het Dorpscomité ontvangen een kleurplaat in de bus. Kleur en knutsel deze kleurplaat tot een schoen, zet hem uiterlijk zaterdag 23 november in De Keuken van Hoef en Haag en wie zoet is krijgt lekkers…

Zijn je ouders nog geen lid van het Dorpscomité? Geen probleem! Aanmelden kan snel een eenvoudig via onze website. Voor slechts €15 per jaar profiteren jullie zonder extra kosten van alle activiteiten van het Dorpscomité en steun je onze mogelijkheid van belangenbehartiging. Inschrijven kan op formulier inschrijven als huishouden.

Flyer Sinterklaas 2019

Scroll naar boven