Prijsuitreiking mooist versierde kerststraat 2022

In de maanden december van 2022 en januari van 2023 konden de bewoners van Hoef en Haag hun stem uitbrengen op de straten die mee wilden strijden voor de verkiezing ‘mooist versierde kerststraat’. In totaal brachten 192 inwoners van Hoef en Haag hun stem via de online poll uit op de 5 deelnemende straten. Algauw was duidelijk dat de winnaar van de verkiezing van 2021 dit jaar opnieuw met de eer ging strijken. De andere deelnemende straten waren óók prachtig versierd, maar het Magnoliaerf won met een ruime voorsprong. Zie hieronder de uiteindelijke uitslag:

Als je nog even wilt kijken hoe de verkiezing van deze straten er ook alweer uitzag kan dat via deze link.

Prijsuitreiking
Zondag 5 maart was dan eindelijk het moment van de daadwerkelijke prijsuitreiking. De voorzitter van de dorpsvereniging, Jean-Paul van Haastert, nam de honneurs waar en reikte de barbecuebon van Slagerij De Goey t.w.v. € 150,- en het nieuwe straatbordje uit aan de winnende bewoners. Het bordje werd direct door de bewoners zelf op de plaats van het oude bordje van 2021 geplaatst.
Alle Magnoliaerf-bewoners nogmaals van harte gefeliciteerd namens de dorpsvereniging, en we hopen dat er een héle gezellige, verbindende barbecue in de straat zal zijn als het buiten weer iets warmer is!

Scroll naar boven