Nieuwe wijkagent Hoef en Haag

Beste dorpsbewoners.
Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van Ton Minnen, per volgend jaar de wijkagent voor Hoef en Haag.
Goedemiddag, ik begreep van collega’s van mij dat er behoefte was aan enige duidelijkheid omtrent de wijkagent die Hoef en Haag onder zijn hoede heeft. Met ingang van januari volgend jaar ben ik de nieuwe wijkagent. Ik werk momenteel in Nieuwegein en heb al in 2019 in de gemeente Vijfheerenlanden gewerkt. Daarna heb ik een wijkagent waargenomen in Nieuwegein. Echter omdat Teus Brouwer een andere functie krijgt binnen Midden Nederland was er behoefte aan een andere wijkagent. Met ingang van het volgende jaar ben ik dat dus.
De wijkagent is te bereiken via Instagram (wijkagentenvianen), Facebook (politievijfheerenlanden) en de reguliere politiekanalen www.politie.nl en 0800-8844.
Scroll naar boven