Wedstrijd mooiste kerststraat 2020

Beste dorpsbewoners,

Ook dit jaar organiseren wij weer een wedstrijd voor de mooist versierde kerststraat. Een wedstrijd die in voorgaande edities steevast gewonnen werd door de bewoners van het Marcelis Keldermanshof. Maar… het bestuur merkt dat anderen straten dit jaar een serieuze poging ondernemen om de titel naar zich toe te trekken. Wie ‘s avonds door de straten van ons dorp loopt kan niet ontkennen dat de gevels van veel huizen inmiddels mooi versierd zijn met een diversiteit aan kerstverlichting en opblaassneeuwpoppen, veel meer en uitbundiger dan in voorgaande jaren. En dat is nu precies waarom we ooit deze wedstrijd zijn begonnen. Want wat is er nu leuker dan met elkaar het dorp in deze tijd (juist nú) om te toveren in een feestelijke kerstsfeer?

Dus, ben je nog niet bezig met je kerstversiering buiten aan de gevel of in je tuin? Trommel dan je buren op en ga samen aan de slag. Bestuursleden van het dorpscomité zullen in de periode 21-23 december in het dorp foto’s nemen van alle versierde straten. Daarna zal er een selectie gemaakt worden van de mooist versierde straten. Deze selectie komt op Facebook te staan waarna bewoners mee kunnen stemmen. De uiteindelijk winnende straat, gecombineerde jury-uitslag en publieksuitslag, zal aan het begin van het nieuwe jaar bekend worden gemaakt. Op welke manier de prijsuitreiking zal gebeuren is nog niet duidelijk. Gezien de ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen is nog niet zeker of er een nieuwjaarsborrel gehouden kan worden.

Hoe dan ook zal er een winnende straat bekend gemaakt worden. Deze straat wint traditiegetrouw een cadeaubon van traiteurslagerij De Goeij. Deze bon kan bijvoorbeeld later in het jaar gebruikt worden als bijdrage aan een straatbarbecue. Uiteraard komt ook het hele jaar het speciale straatbord in de straat te staan of te hangen.

Wij wensen, voor zover nog nodig, iedereen succes met alle voorbereidingen.

Scroll naar boven