Basisschool

Mening gevraagd over scholen

Enkele weken geleden werd de verdeling van basisscholen bekend gemaakt. De Meester Vosschool en Het Talent gaan gebruik maken van de nieuwe school in Hagestein. Leef en Het Avontuur vinden straks een onderkomen op de Brink in Hoef en Haag.

Diverse bewoners van Hoef en Haag, zowel leden als niet-leden van het Dorpscomité, hebben op Facebook aangegeven niet tevreden te zijn met de verdeling van scholen over de stenen gebouwen. Met name het feit dat De Meester Vosschool uit Hagenstein niet naar Hoef en Haag komt werd hier meermaals als teleurstellend genoemd, hoofdzakelijk vanwege het feit dat dit niet in lijn in met wat eerder is gecommuniceerd.

Vanuit het Dorpscomité vinden wij het belangrijk om te weten wat de mening is van al onze leden, zodat wij een gedegen en onderbouwd gesprek kunnen voeren met partijen als projectontwikkelaar, schoolbestuur en gemeente. Afhankelijk van de uitslag van deze enquête zullen we als Dorpscomité bepalen hoe en of we de besluitvorming en communicatie omtrent de basisscholen opnieuw op de agenda moeten zetten.

Om die reden zouden we je willen vragen om de enquête in te vullen. Je kunt deze vinden op de volgende link: Onderzoek naar onderwijstype voor de basisschool in Hoef & Haag.

Scroll naar boven