Meld je aan voor de Zomerweidedag!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Zomerweidedag in Hoef en Haag! Registreer je snel gratis via de speciale Zomerweidedagwebsite https://zomerweidedag.nl !

3 juni 2023 is het weer zo ver. Van 9 uur s’ ochtends tot 11 uur ‘s avonds is er op het Kasteelterrein tussen Hoef en Haag en Hagestein van alles te doen!

High-lights

De Zomerweidedag in Hoef en Haag is het ultieme zomerfeest waar je niet bij wilt ontbreken! Dit jaarlijks terugkerende festival is een perfecte combinatie van gezelligheid, ontspanning, amusement en lekker eten, en er is voor jong en oud van alles te beleven. Het thema is dit jaar Zon, Zee en Strand en dat is terug te zien in het food-aanbod, de muziek en de aankleding van het terrein.

De dag is van 09.00 – 23.00 uur. Om 10.00 is er een officieel moment met burgemeester met Sjors Frölich en wethouder Meijdam (port. Wonen).

Vanaf de ochtend start de gezellige braderie waar je langs de leukste kraampjes kunt struinen en de mooiste spullen kunt scoren. Maar ook als je niet zo’n shopper bent, is er genoeg te doen op het festivalterrein. Geniet van heerlijk eten en drinken bij de vele foodtrucks, of neem plaats op het grasveld en laat je verrassen door de muziek en gezelligheid om je heen. Gedurende de dag zijn er diverse optredens voor de kinderen, met o.a. een goochelshow en een meet&greet met de TV-karakters van Het Zandkasteel, Vaiana en Ariel de kleine Zeemeermin.

Op de minikermis vind je een aantal geweldige attracties die garant staan voor plezier en vertier. Wat dacht je bijvoorbeeld van grijpers waar je de leukste prijzen mee kunt winnen, een reuze trampoline om hoog op te springen, of een draaimolen die je rondjes laat draaien. Verder kun je ook meedoen aan het populaire touwtje trekken of de uitdaging aangaan bij het eendjes hengelen.

Rond het middaguur komen de oldtimers van Oldtimertour Lexmond door het dorp en rijden ze langs het terrein van de Zomerweidedag, alwaar stoelen klaar staan om de bezoekers op het gemak de stoet te laten bekijken.

En als klap op de vuurpijl is er ‘s avonds het avondfeest met de geweldige DJ John MacRaven. Hij zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan en dat je de hele avond kunt dansen op de beste beats. De combinatie van goede muziek en gezelligheid maakt dit feest een hoogtepunt van de dag, en zorgt ervoor dat je met een glimlach op je gezicht weer naar huis gaat.

Kortom, de Zomerweidedag in Hoef en Haag is het zomerfeest waar je bij wilt zijn. Of je nu komt voor de braderie, het foodtruckfestival, de minikermis of het avondfeest met DJ John MacRaven: er is voor ieder wat wils!

Meer informatie & aanmelden

Toegang is gratis, wel graag even aanmelden via https://zomerweidedag.nl.

Scroll naar boven