Markt wederom uitgebreid

Goed nieuws omtrent de markt! We verwachten weer mooie uitbreidingen 🎉.

Afgelopen vrijdag stond de visboer op proef op de markt. Deze proef is goed bevallen en Caroline is enthousiast over Hoef en Haag! Dat betekent dat we vanaf heden elke vrijdag bij haar terecht kunnen voor een lekker visje. Daarnaast heeft Bakkerij Van Dijk uit Lexmond een vergunning aangevraagd én toegekend gekregen. Dat betekent dat zij elke vrijdag komen versterken, te beginnen vanaf 23 september. Tot slot verwachten wij in de nabije toekomst een noten-, zuidvruchten- en smeeredelicatessenkraam.

Met de komst van deze extra ondernemers zijn de bestaande plaatsen bezet. Aan het college is gevraagd om de pilot uit te breiden tot 8 standplaatsen. Graag zien we nog een non-food ondernemer. Ken jij gegadigden voor ‘iets wat geen eten is’? Geef het door! Hoewel de Dorpsvereniging geen formele rol heeft in het gunningsproces, kunnen wij de gemeente wel duiden op de wensen van de bewoners.

De pilot standplaatsen is onlangs verlengd en is op De Brink. De markt staat elke vrijdag van 14:00 – 19:00. De groenteboer is i.v.m. verplichtingen elders aanwezig vanaf 16.15.

Scroll naar boven