Kraamverhuur ondernemers gestart

Beste ondernemende buren,

Op 18 juni as. vindt dit jaar de Zomerweidedag 2022 plaats! De Zomerweidedag is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud, en hét evenement voor bewoners van Hoef en Haag en omstreken. Ben jij lokale ondernemer? Breng dan jouw producten of diensten onder de aandacht en huur een kraam tijdens dit fantastische evenement.

Meer informatie en reserveren

Meer weten over de prijzen en direct reserveren? Bezoek direct zomerweidedag.nl !

Over het programma 2022

We starten ‘s ochtends op het Kasteelterrein met workshops, bewegen en lekker eten in de hoofdrol. Vanaf 17:00 verplaatsen we naar De Brink, alwaar de foodtrucks een heerlijk gevulde buik zullen opleveren tijdens een avond vol optredens, muziek en gezelligheid!

De ZomerWeideDag van 2022 is de kers op de taart na een prachtige feestweek vol met activiteiten vanwege het vijfjarig bestaan van Hoef & Haag. De dag en de feestweek sluiten we feestelijk af met een heus foodtruck festival op de Brink! Overdag op het kasteelterrein is er een markt met kraampjes bemand door diverse (lokale) ondernemers en zijn er verschillende activiteiten te doen. Er zijn zowel activiteiten voor bewoners met als zonder kinderen en voor kinderen van alle leeftijden.

Scroll naar boven