Korte enquête Dorpscomité

Update 03-06-2020: de enquête is gesloten.

Beste medebewoners van Hoef en Haag,

Dorpscomité Ons Hoef en Haag is in april 2018 opgericht als vereniging en bestaat inmiddels twee jaar. Graag zouden wij alle inwoners willen vragen (lid en geen lid) om onze korte enquête in te vullen.

Het Dorpscomité is er voor alle bewoners van Hoef en Haag. Wij behartigen de belangen van de inwoners bij Hoef en Haag CV, de gemeente en andere (overheids)instanties. Daarbij staan de belangen van Hoef en Haag en haar inwoners voorop. Daarnaast organiseren wij samen met onze vrijwilligers leuke evenementen voor jong en oud in en rond het dorp!

Als (toekomstige) bewoner kun je lid worden van de vereniging. Het spreekt voor zich dat hoe meer leden het Dorpscomité heeft, hoe hoger het budget is om leuke dingen te organiseren of om mee te betalen aan aanvullende voorzieningen in het dorp. Met jullie kleine bijdrage kunnen we veel initiatieven invullen, help ons, doe mee en leer je buurtgenoten kennen!

Middels een aantal vragen proberen wij een beeld te krijgen over hoe er over ons en de activiteiten die wij organiseren wordt gedacht. Denk aan de nieuwjaarsborrel, Sinterklaas, Sint Maarten, de Zomerweidedag en nog veel meer. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je de moeite wil nemen om deze vragen te beantwoorden. Het duurt hooguit twee minuten!

Scroll naar boven