Koningsdag 2023 in Hoef en Haag

Na meerdere jaren van interesse en vragen, is het in 2023 eindelijk zover. Voor het eerste in het zesjarig bestaan van ons dorp organiseert de Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag Koningsdag! De werkgroep Koningsdag, onderdeel van de Activiteitencommissie, heeft zich afgelopen tijd collectief ingespannen om er een leuke dag van te maken. Komen jullie ook een kijkje nemen?

Programma

Omdat dit de eerste keer is dat we Koningsdag organiseren, hebben we het programma bescheiden opgezet. Om 09.00 uur gaat de kleedjesmarkt van start buren van alle leeftijden, jong en oud hun spullen te koop kunnen aanbieden.

Daarnaast zal er een springkussen zijn, komt de brandweer langs, zorgen we voor een kopje koffie, een aantal spellen en zal er muziek ten gehore worden gebracht. Karin komt om de kinderen vrolijk te schminken.

Bakkerij Van Dijk, bekend van de weekmarkt, is in de ochtend aanwezig om de bestelde tompoezen uit te delen.

Praktische informatie op een rijtje

Wanneer: donderdag 27 april Koningsdag 2023
Hoe laat: 09.00 – 15.00
Waar: De Brink, Hoef en Haag

Kom je zelf met een kleedje? Kom dan vanaf 08.30 uur. Dat geeft ons als organisatie voldoende tijd om alles rustig op de bouwen.
Aan het einde van de dag is er een opruimplicht: alles wat je niet hebt verkocht gooi je zelf in de container.

Je hoeft jezelf als bezoeker of als verkoper niet vooraf aan te melden.

Afsluitingen en veiligheid

Om de veiligheid van de bezoekers van Koningsdag op de Brink te garanderen zal de Lekstraat vanaf de kruising Hagesteinsestraat / De Brink gesloten worden voor verkeer gedurende het evenement. Ook zal ongeveer driekwart van het parkeerterrein niet beschikbaar zijn om te rijden en/of parkeren.

Scroll naar boven