Kerstmarkt 2023

Beste dorpsgenoten,

Het is bijna weer die tijd van het jaar waarin de lichten stralen, de geuren van warme chocolademelk en erwtensoep in de lucht hangen, en de magie van Kerstmis overal voelbaar is. Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag nodigt jullie van harte uit om samen met ons de feestelijke kerstsfeer te omarmen tijdens onze kerstmarkt.

Op 16 december van 11.00 tot 18.00 uur toveren we De Brink om tot een betoverende plek, waar gezellige zitjes, live muziek en warme vuurkorven voor een onvergetelijke sfeer zorgen. Tientallen kraampjes bieden een keur aan producten en cadeau-ideeën voor de feestdagen.

Programma kerstmarkt

  • 11:00 – 14:30 Schminken
  • 11:00 – 18:00 Kerstcreaties knutselen
  • Doorlopend: Rit door Hoef en Haag met de Arreslee, kermisattracties
  • 14:00 Optreden De Dolle Diva’s
  • 15:00 Op de foto met Elsa uit Frozen
  • 16:00 Levende kerststal met optreden

Verlies jezelf in de charme van een arrenslee-rit door ons pittoreske dorp en geniet van speciale activiteiten die we voor de kleintjes in petto hebben (details volgen). Voor de liefhebbers van live muziek zijn er optredens gepland, en we kijken ernaar uit om de line-up binnenkort bekend te maken.

En laten we de innerlijke mens niet vergeten! Verwarm jezelf met een kop dampende chocolademelk met een toefje slagroom, smul van heerlijke broodjes Unox-worst, geniet van een kom erwtensoep en nog veel meer lekkers.

Maar er is meer dan alleen plezier en lekkernijen: Sportvereniging Fit-ing organiseert ook een Santa Run voor KiKa. Iedereen, zowel volwassenen als kinderen, kan meedoen, en we zijn er trots op dat 100% van de opbrengst naar dit goede doel gaat.

Laten we samen de magie van Kerstmis omarmen, de warmte van ons dorp delen en het goede doel steunen. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere dag.

Scroll naar boven