Kerstmarkt 2023 – doe mee en reserveer jouw plek!

Beste ondernemers,

We nodigen u met enthousiasme uit om deel te nemen aan de succesvolle kerstmarkt van Dorpsvereniging Ons Hoef en Haag. Vorig jaar was een groot succes, met tientallen ondernemers die hun waren verkochten en meer dan 2000 bezoekers uit Hoef en Haag en omliggende steden, waaronder Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en zelfs Utrecht.

Dit jaar belooft nog magischer te worden. De kerstmarkt vindt plaats op 16 december, van 11.00 tot 18.00 uur, op De Brink in Hoef en Haag. We bieden gezellige zitjes, live muziek en vuur om de sfeer te verhogen. Tientallen kraampjes staan klaar om hun producten te presenteren.Bezoekers kunnen zich laten betoveren door een ritje in een heuse arrenslee en genieten van vermaak voor de kleintjes (details volgen). Op ons podium zijn er leuke optredens (zangers nog nader te bepalen) om het feest compleet te maken.

Natuurlijk mag de innerlijke mens niet vergeten worden. Geniet van warme chocolademelk met slagroom, heerlijke broodjes Unox-worst, kom erwtensoep en nog veel meer lekkers.

Het hoogtepunt van dit evenement is de Santa Run voor KiKa. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hieraan deelnemen, en de volledige opbrengst gaat naar dit nobele doel.

Aarzel niet om deel uit te maken van deze bijzondere dag en een plek te reserveren om uw eigen producten te verkopen. Standplaatsen zijn beschikbaar vanaf €20 en complete kramen vanaf €35. We verwachten opnieuw een grote opkomst, dus wees er snel bij voordat de plekken volgeboekt zijn.

Reserveer uw plek via deze link en sluit u aan bij dit prachtige evenement. Samen zorgen we ervoor dat de kerstmarkt in Hoef en Haag een onvergetelijke ervaring wordt.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze betoverende kerstmarkt!


Scroll naar boven