Inschrijving Zomerweidedag geopend

Met gepaste trots maken wij wereldkundig dat ook dit jaar weer een Zomerweidedag zal plaatsvinden. Het is inmiddels traditie voor alle dorpsbewoners en omstreken om één zaterdag per jaar vrij te houden voor een dag vol met leuke activiteiten en als afsluiting een heerlijke maaltijd.

Nadat we afgelopen jaren vanwege Corona beperkt waren in onze mogelijkheden, zijn we blij om te melden dat we dit jaar op zaterdag 18 jun as. van 09.00 – 23.00 uur helemaal los kunnen gaan met een fantastisch programma! Omdat de Zomerweidedag de afsluiting is vanwege een geweldige feestweek, ter ere van het 5-jarig bestaan van Hoef en Haag kunnen de bezoekers zich opmaken voor ontzettend veel leuks!

Het hele programma is te vinden op de speciale website https://zomerweidedag.nl. Daar kun je ook vinden hoe je je kunt inschrijven voor een dagticket, avondticket of een van de vele workshops.

Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De hele dag door kun je zowel op het kasteelterrein als in De Keuken van Hoef en Haag eten en drinken kopen en delen we ook hier en daar wat uit. Aan het einde van de dag is er een borrel met muziek in De Keuken van Hoef en Haag en een barbecue op het Kasteelterrein.

En het belangrijkste: iedereen in en om Hoef en Haag is welkom! Of je nu al een paar jaar in het dorp woont, vorige week bent verhuisd, de eerste heipaal afgelopen voorjaar is geslagen of je vorige week bij de makelaar hebt getekend: hoe meer buren, hoe meer vreugd. Zoveel mogelijk activiteiten zijn gratis voor alle bezoekers. Voor de workshops en loterij vragen we een klein bedrag. Leden van de Dorpsvereniging krijgen diverse voordelen.

Vooraf aanmelden verplicht voor alle bezoekers, dit i.v.m. planning en bestelling.

Scroll naar boven