Informatieavond buurtpreventie

Iedereen wil graag prettig wonen. In veel wijken en dorpen zijn inwoners met elkaar actief om met elkaar de veiligheid in de buurt te verbeteren. De gemeente Vijfheerenlanden wil graag weten welke vormen van buurtpreventie er in de gemeente zijn. Bijvoorbeeld de deelname aan project Waaks, de inzet van buurtpreventieteams of de aansluiting bij digitale vormen van buurtpreventie zoals WhatsApp-groepen of de Veilig Buurt App.

Ook wil de gemeente graag met de actieve inwoners in gesprek over wat zij van de gemeente verwachten. Samen maken we Vijfheerenlanden veilig.

Op 9 december a.s. om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) organiseert de gemeente voor iedereen die direct betrokken is bij een buurtpreventie-initiatief of betrokken wil worden een informatieavond. Deze avond zal plaatsvinden in het gemeentehuis in Meerkerk, Prinses Marijkestraat 1.

In verband met de organisatie is aanmelden nodig. Dat kan via David Volmer (d.volmer@vijfheerenlanden.nl). Dit emailadres kun je ook gebruiken voor het stellen van vragen vooraf.

Scroll naar boven