incasso

Incasso’s 2020 van start

Best verenigingsleden,

Onze penningmeester is tussen de boterletters en kerstkransjes door begonnen aan het incassotraject van het lidmaatschapsgeld voor 2020. Het bedrag is tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld op €15 en zal per automatische incasso of factuur worden opgehaald. De incasso’s worden gedaan uit naam van Dorpscomité Ons Hoef en Haag en de technisch afhandeling wordt uitgevoerd door Unified Post. Mochten er vragen zijn over de betaling, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Ook afgelopen jaar heeft het Dorpscomité zich volop ingezet voor de belangenbehartiging van de leden en waar mogelijk de overige dorpsbewoners. We onderhouden het contact met partijen zoals gemeente Vijfheerenlanden en Hoef en Haag C.V. Daarnaast hebben we ook dit jaar, ondanks de coronamaatregelen, diverse evenementen kunnen organiseren, met als hoogtepunt de NaZomerBurendag waarvan de activiteiten dit jaar voor het eerst door het hele dorp werd aangeboden.

Ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden? Het lidmaatschap voor 2021 is gratis. Meld je aan via onze website (inschrijven) en word kosteloos lid vanaf dit jaar t/m december volgend jaar.

Scroll naar boven