Hoevesteinse Lint neemt BBQ-bon in onvangst

Beste dorpsbewoners,

Zoals de vaste lezer van onze website al heeft gezien is onlangs het Hoevesteinse Lint (laatste deel) – na een spannende wedstrijd – tot winnaar uitgroepen van de wedstrijd “Mooiste kerststraat 2020”.

Behalve de eer en trots onder de bewoners, levert het uitgeroepen worden tot winnaar ook daadwerkelijk wat op! Traditiegetrouw mag de winnaar de “wisseltrofee” van het Dorpscomité in ontvangst nemen: het straatnaambord met de titel “mooist versierde kerstrstraat”.  Daarnaast wordt de inzet en samenwerking natuurlijk beloond en wel met een barbecuebon van Traiteurslagerij De Goeij uit Vianen ter waarde van €100,-.

Normaliter vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de nieuwjaarsborrel in De Keuken van Hoef en Haag. Vanwege de coronamaatregelen is de keuken helaas nog gesloten en kon de nieuwjaarsborrel dit jaar geen plaats vinden. Om die reden is een afvaardiging van het bestuur afgelopen week op bezoek gegaan in het Hoevesteinse Lint.

Diverse buurtbewoners waren aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Vanzelfsprekend hielden de gezinnen onderling een veilige 1,5 meter afstand, die gelukkig de pret niet heeft mogen drukken. We wensen de winnaars heel veel plezier met de gewonnen prijs en hopen dat ze deze samen spoedig kunnen nuttigen!Scroll naar boven