Hoef en Haag doet mee aan de Landelijke Opschoondag

Zaterdag 23 maart a.s. is de Landelijke Opschoondag. Een mooie gelegenheid om samen met je buren het zwerfvuil in de openbare gebieden in jouw directe omgeving op te ruimen. Natuurlijk heeft het dorpscomité ons dorp ook aangemeld als deelnemer want wat is er nou fijner dan wonen in een schone omgeving?

Omdat er in ons dorp nog volop gebouwd wordt hebben wij via de projectontwikkelaar ook de aannemers verzocht om hun bouwterreinen op te ruimen. Zeker met de harde wind van de laatste dagen komt het geregeld voor dat er bouwafval het terrein afwaait en de omliggende straten vervuilt.

Dus, roep je buren op en help mee om het zwerfafval uit ons dorp op te ruimen. Daarbij maken we ook nog kans op een prijs.
De organisatie zal zorgen voor spullen om het afval te verzamelen en natuurlijk is er een warme beker koffie of thee met wat lekkers.
Om 10:00 uur verzamelen we op het parkeerterrein van de Marcelis Keldermansstraat, waar ook de Nieuwjaarsborrel plaatsvond. Daar worden vuilniszakken en ander materiaal uitgereikt. De actie duurt tot 12:00 uur.

Aanmelden

Meld je aan via info@vianenvoorelkaar.nl en vermeld daarbij dat je wilt helpen opruimen in Hoef en Haag; dan koppelt de organisatie jou aan de wijkcoördinator voor Hoef en Haag.

Hopelijk zien we je op 23 maart!

Scroll naar boven