Geen collectieve inkoop kerstverlichting 2023

Beste buren,

Helaas is het ons niet gelukt om tijdig met een aanbod te komen voor de collectieve inkoop & montage kerstverlichting in 2023. We zijn aangenaam verrast door het zeer hoge aantal aangemelde huizen, meer dan 230 in totaal. Momenteel zijn we in gesprek met meerdere partijen die interesse hebben getoond. Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen en de variatie in woningtypen, willen deze partijen extra onderzoek doen om een passend aanbod te creëren dat aan ieders wensen voldoet binnen de resterende beschikbare tijd.

We waarderen dat sommige bewoners alternatieven hebben aangeboden, zoals het inschakelen van lokale schilderbedrijven of het zelf huren van een hoogwerker. Echter, om redenen van veiligheid en kosten hebben we deze opties niet als haalbaar beschouwd.

Voor nu raden we aan om zelf kleinschalige oplossingen te overwegen of even te wachten. De dorpsvereniging heeft inmiddels goede contacten gelegd met meerdere partijen en zal begin 2024 met hen aan de slag gaan om een offertetraject op te starten. Dit stelt ons in staat om hopelijk kort na de zomer van 2024 een passend aanbod te doen voor de kerstverlichting.

Bedankt voor jullie begrip!

Scroll naar boven