Geen alternatieve datum Zomerweidezaterdag

Afgelopen 8 juni had de Zomerweidezaterdag 2019 plaats moeten vinden. Vanwege de slechte weersverwachtingen, met windkracht 8, zag het Dorpscomité zich – met tegenzin – genoodzaakt de Zomerweidezaterdag af te gelasten.

Samen met Hoef en Haag C.V. is gekeken of dat het mogelijk is om de Zomerweidezaterdag later in het jaar plaats te laten vinden, al dan niet gecombineerd met een ander evenement zoals de Burendag. Helaas hebben we moeten besluiten de Zomerweidezaterdag definitief niet door te laten gaan. De investering in organisatietijd en kosten zijn hierin de doorslaggevende factoren geweest. Daarnaast vinden wij dat het combineren met bijvoorbeeld de Burendag afbreuk doet aan het karakter van beide evenementen. Het bestuur betreurt de uitkomst ten zeerste omdat veel tijd is gaan zitten in het organiseren van veel leuke activiteiten voor jong en oud en uitgekeken werd naar een leuk en goed gevuld programma.

Het bestuurt zal komende maanden de energie steken in het organiseren van de Burendag 2019, die op 28 september zal plaatsvinden. De eerstvolgende bestuursvergadering (begin juli) zal in het teken staan van de Burendag. Tips en ideeën zijn uiteraard meer dan welkom!

Scroll naar boven