Uitnodiging ALV: 6 mei 2019 – save the date!

Dit voorjaar is het tijd voor de allereerste Algemene Ledenvergadering van onze vereniging! De datum is vastgesteld op maandag 6 mei 2019, het exacte tijdstip en de locatie zullen volgen. We doen ons best om een zo gunstig mogelijk tijdstip en een locatie dicht bij huis te vinden. De vergadering zal in de avond plaatsvinden. Leg deze datum nu vast in je agenda om aanwezig te kunnen zijn bij deze heugelijke gebeurtenis!

Tijdens deze eerste ledenvergadering zal het bestuur zich aan de leden voorstellen en de vergadering verzoeken het officieel te installeren. Daarnaast zullen alle lopende zaken van de vereniging worden besproken, zoals de financiën, het focusplan en activiteitenplan 2019-2021. Daarnaast wil het bestuur een aantal belangrijke verenigingsbeslissingen door de vergadering laten vaststellen, waaronder de hoogte van de contributie, de minimale omvang van donaties en het huishoudelijk reglement.

De ALV is toegankelijk voor alle leden van de vereniging. De namens het huishouden aangewezen vertegenwoordiger kan tijdens de vergadering zijn/haar stem uitbrengen. Ook donateurs hebben het recht om de algemene ledenvergadering bij te wonen maar hebben tijdens de vergadering geen stemrecht.

Alle reeds bij de vereniging geregistreerde leden zullen nog persoonlijk worden uitgenodigd. Ben je nog geen lid van onze vereniging? Meld je dan vandaag nog aan!

Scroll naar boven