Dorpsvereniging presenteert: superschoenen!

Beste bewoners van Hoef en Haag,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! De dorpsvereniging heeft in samenwerking met Marco Leeuwis en dorpsgenoot Jerry Given een zeer bijzondere Sinterklaasclip geproduceerd. Deze clip werpt licht op een mysterie dat ons altijd heeft gefascineerd: hoe kunnen de Pieten over de daken lopen? Het antwoord: magische superschoenen natuurlijk!

In deze betoverende clip zullen jullie, naast de geliefde Hoef en Klaas en zijn Pieten, ook onze eigen Baukertje zien, een dorpsbewoner met een buitengewone passie voor alles wat met Sinterklaas te maken heeft. En als klap op de vuurpijl hebben we niemand minder dan Sjors Fröhlich, de burgemeester van Vijfheerenlanden, die een rol heeft in de clip.

Deze Sinterklaasclip is een staaltje professionele productie we zijn er trots op dat we deze met jullie kunnen delen. Jullie kunnen hem bekijken op YouTube, beluisteren op Spotify en Apple Music. We roepen iedereen op om deze clip zo veel mogelijk te kijken, te delen en te herposten, zodat ons dorpsinitiatief de aandacht krijgt die het verdient.Daarnaast willen we graag dat de kinderen in ons dorp het dansje uit de clip leren. Dit kunnen ze dan met trots uitvoeren tijdens de intocht van 18 november. Laten we samen een onvergetelijke Sinterklaasviering creëren voor ons mooie dorp!

Samen maken we Hoef en Haag magisch en onvergetelijk!

Scroll naar boven