Dorpscomité organiseert vrijwilligersavond

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Activiteiten die tijdens een verenigingsjaar georganiseerd worden, vallen of staan met de inzet van vrijwilligers. Het bestuur is blij met de inwoners die zich reeds als vrijwilliger hebben aangemeld. Wil je ook vrijwilliger worden binnen de vereniging en meehelpen bij evenementen die we in de toekomst in ons dorp willen organiseren, meld je dan bij ons.

Aanmelden kan via de link Vrijwilligers in het menu op de homepage maar leuker nog als je woensdag 18 september a.s. langs komt op de vrijwilligersavond in De Keuken van Hoef en Haag aan de Lekstraat. Tijdens deze avond wil het bestuur graag met vrijwilligers kennis maken en samen bespreken welke activiteiten we de komende periode zouden kunnen/willen organiseren. Daarbij is het bestuur ook benieuwd naar ideeen die leven onder de vrijwilligers. Als je naar de vrijwilligersavond komt willen we je vragen om je even aan te melden via activiteiten@onshoefenhaag.nl. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Het maakt uiteraard niet uit of je al in Hoef en Haag woont of dat je nog wacht op de oplevering van je woning. Alle hulp is welkom.
Zien we je de 18de? De koffie staat klaar.

Scroll naar boven