Dorpscomité Bestuur met wethouder

Dorpscomité officieel van start!

Verheugd en met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat het nieuwe Dorp Hoef en Haag vanaf volgende maand een heus dorpscomité heeft: Ons Hoef en Haag.

Het dorpscomité is er voor alle huidige en toekomstige bewoners van Hoef en Haag en zal er zijn om de belangen te behartigen van de bewoners, contact te onderhouden met overheden, media en andere instanties en natuurlijk voor het organiseren van leuke evenementen in en rondom het dorp. De voorbereidingen voor de oprichting zijn al enkele maanden in gang en naderen de afrondende fase. De definitieve versie van de statuten zal komende weken worden getekend, waarna de oprichting een feit is. Hoewel.. dan begint het echte werk natuurlijk pas. Het bestuur is eind april gevormd en bestaat uit personen die reeds in Hoef en Haag wonen en personen die er binnenkort zullen gaan wonen. Er is gekozen om als rechtsvorm te kiezen voor een vereniging om op deze manier de inspraak door en betrokkenheid bij de dorpsbewoners mogelijk te maken.

Lid worden van vereniging Ons Hoef en Haag

Alle huishoudens en bedrijven in het dorp kunnen per direct lid worden van de vereniging, waarbij het eerste contributiejaar wordt voldaan door projectontwikkelaar Hoef en Haag C.V. Direct inschrijven kan via deze pagina.

Dorpscomité en website in opstartfase

Zoals geschreven zijn het dorpscomité en diens middelen erg jong. De komende tijd wordt daarom hard gewerkt aan de opzet van het comité, de achterliggende vereniging, de benodigde officiële documenten en de communicatiemiddelen waaronder de website. Mocht je in de tussentijd meer informatie willen hebben, neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven