Help je mee de Zomerweidedag 2024 onvergetelijk te maken?

Beste buren en bewoners van Hoef en Haag,

Het is bijna weer zo ver: 1 juni is er weer Zomerweidedag! Een dag vol activiteiten zoals een braderie, springkussens, een strandje en een zwembad, terrasjes, een bar, clinics, workshops en heerlijk eten en drinken, afgesloten met een spetterend avondfeest. Heb jij ook zo genoten van de optredens in 2022 van de Drummers of the Lion King en Waterproof Shampoo? En van DJ John MacRaven in 2023? Help ons mee om in 2024 opnieuw een geweldig avondfeest te organiseren!


Als vereniging zijn we altijd op zoek naar manieren om met en voor iedereen in het dorp leuke activiteiten te organiseren. Omdat we het lidmaatschapsgeld liever besteden aan algemene doelen en aan activiteiten die zelf geen inkomsten genereren, zoals Sinterklaas en Halloween, zijn we voor andere evenementen afhankelijk van creatievere oplossingen. Voor het organiseren van De Zomerweidedag leunt de dorpsvereniging zwaar op giften, donaties, gunsten en sponsoring.

Om het avondfeest dit jaar naar een hoger niveau te kunnen tillen, roepen we daarom de hulp in van onze dorpsgenoten! Dit jaar voor het eerst proberen we dit extra’s voor elkaar te krijgen door – doe es gek – een crowdfunding te organiseren.

Geef jij ook een kleine bijdrage? Vele kleine beetjes maken samen een groot geheel (en iets groots geven mag natuurlijk!)! We zijn al goed op weg met de financiën, maar om écht iets bijzonders van de avond te kunnen maken willen we graag een spetterende live act uitnodigen. Hiervoor hebben we minimaal €1000 extra nodig om een redelijke vergoeding te kunnen bieden, een mooi podium op te zetten, en de nodige licht- en geluidsinstallatie te regelen.

Met jouw bijdrage aan onze crowdfunding via WhyDonate, maak je niet alleen een onvergetelijke avond mogelijk, maar steun je ook de gemeenschap en de cultuur binnen Hoef en Haag. Elk bedrag, groot of klein, helpt ons een stapje verder om een geweldige avond te organiseren, zonder het lidmaatschapsgeld aan te spreken dat voor andere belangrijke activiteiten is gereserveerd.

Help mee

Doe nu een donatie

Laten we deze Zomerweidedag samen onvergetelijk maken. Alvast super bedankt voor je steun!

Scroll naar boven