Burendag 2019

(aanmelden voor Burendag? Zie het formulier onderdaan deze pagina!)

Beste toekomstig of medebewoner van Hoef en Haag,

Wat ontzettend leuk dat je zin hebt om te komen op de Hoef en Haag Burendag op 28 september 2019 in de Kasteeltuin! Omdat wij zicht moeten houden op het aantal personen dat komt i.v.m. bestellen van eten, verwachtte drukte op het terrein en andere praktische zaken willen wij je vragen vooraf dit formulier in te vullen. Twijfel je nog of je erbij kunt zijn? Vul dan a.u.b. óok het formulier en en kies voor de optie “nee ik ben nog niet zeker”. Je helpt ons hier enorm mee! Om aan te melden, zie het formulier onderdaan deze pagina!

Programma Burendag 2019 – 28 september 2019

De organisatie zet zich er hard voor in om van Burendag een volledig verzorgde dag te maken voor alle bewoners van Hoef en Haag, nu en toekomstig. Dat houdt in dat wij, naast het algemene programma, zullen zorgen voor praktische zaken als sanitaire voorzieningen, verkeersregelaars, EHBO en bescherming tegen de regen. Houd er wel rekening mee dat het programma buiten plaatsvindt, dus dat je jezelf bij slechter weer wel voorziet van een jas en paraplu. De tenten nemen wij mee.

07.00 – 09.00 : Opbouw
Vanaf 7 uur zal de organisatie zich bezig houden met het opbouwen van het terrein.

09.00 – 09.30 : Inloop
Vanaf 9 uur is iedereen welkom op het kasteelterrein aan het Hoevesteinse Lint. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee, gezet door een professionele barista, kunnen de omgeving en dag worden verkend en kennisgemaakt worden met de buren. Rond 09.15 vindt de aftrap plaats onder begeleiding van een woordje van de voorzitter van het dorpscomité.

09.30 – 11.00 : Gezamenlijk ontbijt
Vanaf 09.30 is het ontbijt geopend. Voor alle leeftijden wordt een heerlijk en divers ontbijt geserveerd. Er wordt rekening gehouden met de zoetekauw, de vegetariër, de Halal-liefhebber en de fruitfanaat. De dorst kan worden weggespoeld met vruchtensap, melk of een vers kopje thee of cappuccino. Ook een lekker stuk gebak mag natuurlijk niet ontbreken!

10.00 – 13.00 : Algemeen programma
Vanaf 10 uur is het algemene programma geopend. Voor diverse leeftijden is er voldoende vertier.

  • Zijn na het ontbijt de magen nog niet gevuld? Karin, van de Keuken van Hoef en Haag, zal tussen 9 en 12 verse pannenkoekjes bakken.
  • Ben je een echte dierenvriend of Amazone in de dop? Tussen 10 en 11 verzorgt Stal Bosgoed het ponyrijden.
  • Ga je graag de natuur in en wil je leren over waterleven? Vanaf 10.30 wordt onder begeleiding van Hendri druk gezocht naar vis en andere waterdieren.
  • In het dorp staan plantenbakken als snelheidsblokkades. Eveneens om 10.30 worden de plantenbakken voorzien van nieuwe beplanting, onder begeleiding van Huiting.
  • Heb je gewoon ontzettend veel energie en vinden je ouders het ook leuk om even op adem te komen? De gehele dag zijn het springkussen en de stormbaan beschikbaar voor de meest spannende races!
  • Wat ruist er door het struikgewas? DJ Dezon is de gehele dag aanwezig om de burendag aan te kleden met goede muziek
Sponsors

Sponsors Burendag 2019


Scroll naar boven