Burendag 2019: de toon is gezet!

Op 28 september jongstleden vond de Hoef en Haag Burendag 2019 plaats. Met dit jaar ruim 300 bezoekers (bijna 100 meer dan vorig jaar!) en een hele dag zonder regen kunnen we de dag zonder meer geslaagd noemen!

Al rond kwart voor 9 meldden de eerste bewoners zich op het Kasteelterrein om te kijken wat er allemaal op poten was gezet. Kort daarop werd door jong en oud aangeschoven bij het burenontbijt. Dit ontbijt – dat dankzij onze sponsors een zeer ruime variatie bood – ging nog uren door en werd muzikaal begeleid en afgesloten met taart en lekkere koffie.

Terwijl de ouders bijpraten en kennis maakten wisten de kinderen zich te vermaken tijdens de visworkshop, het ponyrijden, het schminken of een van de springkussens.

“Dit is de tweede burendag die wij organiseren. Vorig jaar was de eerste en de opkomst heeft ons als bestuur toen zeer positief verrast. Dat we daar dit jaar in aantallen ruim overheen zijn gegaan is een teken dat het dorp dit soort activiteiten kan waarderen. Wat ons betreft houden we deze traditie erin!” aldus Jean-Paul van Haastert, bestuurslid.

“De kinderen vermaken zich prima en de ouders kunnen onder het genot van een goede kop koffie elkaar leren kennen.” Aldus Hendri den Otter, die ook dit jaar vanuit het bestuur de evenementcoördinatie op zich nam.

Het eten dat aan het einde van de dag over was is gedoneerd aan de Voedselbank Vianen/Leerdam. Met veel dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die Burendag 2019 mogelijk hebben gemaakt!

Heb je op- of aanmerkingen n.a.v. Burendag 2019 of wil je gewoon je mening geven? Je helpt ons er erg mee! Vul het formulier in op Feedback Burendag 2019 gevraagd.

Hieronder een foto-impressie:

Scroll naar boven