Burendag 2018 Hoef en Haag

22 september aanstaande is landelijke Burendag. Schrijf jou en je familie nu gratis in voor de meest gezellige en sociale dag van het jaar! Het Dorpscomité stelt alles in het werk om er een onvergetelijke dag van te maken voor jong en oud! Het is een dag waarop we als dorp gezellig samen zijn maar ook iets goeds doen voor elkaar en de buurt!

Wil je aangeven of jij en je familie ook komen? Dan houden we rekening met jullie tijdens het plannen van de festiviteiten! Schrijf je nu (gratis) in en ontvang je tickets direct per e-mail!

Programma

Opbouw 07.00 – 09.00
Vanaf 7 uur ‘s ochtends zal de organisatie zich bezig gaan houden met de opbouw en inrichting van het terrein.

Inloop 09.00

Vanaf 9 uur is iedereen welkom op het kasteelterrein. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee kunnen de omgeving en dag worden verkend en kennisgemaakt worden met de buren. Rond 09.15 vindt de aftrap plaats onder begeleiding van een woordje van de voorzitter van het dorpscomité.

Ontbijt 09.30 (alle leeftijden)

Vanaf 09.30 is het ontbijt geopend. Voor alle leeftijden wordt een heerlijk en divers ontbijt geserveerd. Er wordt rekening gehouden met de zoetekauw, de vegetariër, de Halal-liefhebber en de fruitlfanaat. De dorst kan worden weggespoeld met vruchtensap, melk of een vers kopje thee of cappuccino. Een lekker stuk gebak mag natuurlijk niet ontbreken!

Algemeen programma 10.00

Vanaf 10 uur is het algemene programma geopend. Voor diverse leeftijden is er voldoende vertier.

 • Springkussen (0-5 jaar)
  Wat is er leuker dan de hele wereld om je heen te zien op en neer te zien dansen. Of zelf op en neer te dansen terwijl de rest van de wereld met een grote glimlach toekijkt.
 • Stormbaan (5+)
  Als je wat ouder wordt ben je opeens uitgekeken op een springkussen. Maar hoe leuk is het om een wedstrijd te doen op een heuse opblaasstormbaan! Met lef, uithoudingsvermogen en een flinke portie energie blijven alleen de sterkste over!
 • Pony rijden (5-12 jaar)
  Er zijn paarden om ponyritjes te verzorgen. Waan je een heuse cowboy of -girl en ga achter de struikrovers aan!
 • Vogelhuisjes knutselen (5-12 jaar)
  Niets is leuker dan het hele voorjaar gefluit in de tuin. Knutsel daarom samen met je ouders een vogelhuisje in elkaar en zorg ervoor dat onze vrienden met vleugels een nieuw huisje hebben in jullie tuin.
 • Bouwen vuurplaats (12+)
  Zo na de zomer kunnen de herfstdagen guur zijn. Want is er leuker dan gezellig met vrienden of familie rond een heus kampvuur te zitten. Daarom zal op de kasteeltuin een vuurplek worden ingericht om veilig een sfeervol brandje te kunnen maken. Help elkaar om de vuurplek aan te leggen en geniet met z’n allen de komende jaren!
 • Plantenbakken inrichten (alle leeftijden)
  In het dorp zijn plantenbakken geplaatst om automobilisten zich bewust te maken van hun snelheid. Maar.. wat is nu een plantenbak zonder planten? Daarom ga we met z’n allen aan de slag de mooiste plantenbakken van Hoef en Haag in te richten. Na de burendag zullen deze op strategische plekken in het dorp worden gezet om zodoende niet alleen een veilige maar ook een prachtige omgeving neer te zetten!

Afsluiting Burendag 13.00

De hele dag wordt muzikaal begeleid door DJ DEZON. Een heuse Koffietruck zorgt voor een constante toevoer van koffie, thee en andere dranken.

Scroll naar boven