Blotevoetenpad officieel geopend samen met Rabobank

Beweging op het Kasteelterrein deze warme zomermorgen! Vandaag is het Blotevoetenpad op het Kastteelterrein officieel geopend!

Rabobank Lek en Merwede geeft een deel van de winst van de bank terug aan de samenleving en doet dit middels het Rabobank Coöperatiefonds. Zij ondersteunt hiermee initiatieven die het maatschappelijke of culturele leven in de regio verbeteren, zonder tegenprestatie. Eind vorig jaar heeft het Dorpscomité een aanvraag gedaan voor een bijdrage van Rabobank voor de inrichting van het Kasteelterrein. Het eerste onderdeel dat wij snel konden realiseren was het blotevoetenpad.

Medio mei is Hoeveniersbedrijf Huiting verzocht om een 12 meter lang blotevoetenpad aan te leggen in de Kasteeltuin. Dit blotevoetenpad, bestaande uit diverse materialen zoals kiezels, zand en boomschors, is voor kinderen leuk en leerzaam om kennis te maken met de natuur. Het is inmiddels al door vele kinderen uit het dorp ontdekt en tussentijds door het Dorpscomité onderhouden.

Door de diverse omstandigheden waren wij echter niet in staat op een eerder moment de officiële opening uit te voeren, tot vandaag! Dik en Hendri waren namens het Dorpscomité op deze zonovergoten dag aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen van Angelique Muijsson namens Rabobank Lek en Merwede. Als zichtbare dankbaarheid heeft het Dorpscomité een bordje laten maken waarop aan de gift wordt herinnerd. Dit zal binnenkort worden geplaatst, op een dag dat de lijm niet direct dreigt weg te smelten.

Namens het Dorpscomité bedankt aan allen die mee hebben gewerkt aan de realisatie!

Scroll naar boven