Algemene Ledenvergadering 6 mei

Op 6 mei aanstaande vindt onze eerste Algemene Ledenvergadering van de vereniging plaats. Tijdens deze eerste vergadering zal het bestuur zich aan de leden officieel voorstellen en laten installeren. Daarnaast zal alle informatie gedeeld worden met betrekking tot het opgestelde concept focus- en activiteitenplan, de statuten en het huishoudelijk reglement. Tot slot zal de laatste stand van zaken gedeeld worden m.b.t. lopende discussies in het kader van belangenbehartiging en leefbaarheid.

Aanmelden

Om zicht te houden op het aantal aanwezigen, willen wij vragen om jezelf te registreren en het ticket (geprint of digitaal) mee te nemen naar de vergadering. Registratie: Eventbrite ALV Ons Hoef en Haag 2019.

Datum

Maandag 6 mei 2019
Inloop 19.30 uur
Start 20.00 uur
Einde 22.00 uur

Gezien de volle agenda willen we je vragen de inlooptijd te benutten zodat we op tijd kunnen starten. We zullen de avond feestelijk afsluiten met een drankje.

Locatie

Stal Bosgoed
21 Lange Dreef
4124 AJ Hagestein

De stukken, waaronder de agenda en een machtigingsformulier, zijn inmiddels per e-mail aan alle leden toegezonden. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het formulier op deze website.

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van het Dorpscomité? Kom naar de vergadering en meld je ter plaatse aan voor €10 per jaar. Inclusief welkomstdrankje!

Scroll naar boven